Jett Rebel naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotJett Rebel is het alter ego van Jelte Tuinstra, die eerder al deel uit maakte van diverse bands als Valerius en The Souldiers. In het voorjaar van 2013 bracht hij met zijn soloproject de EP ‘Venus’ uit. Waarop hij niet alleen de vocalen voor zijn rekening nam, maar ook het inspelen van alle instrumenten. Afgelopen november kwam hij met een vervolg EP genaamd ‘Mars’, met onder andere het nummer ‘Tonight . Met deze single scoorde Jett Rebel de titel 3FM Megahit, maar ook de singles ‘Do You Love Me At All’ en ‘Louise’ zijn een succes op de radio.

Jett is nu helemaal klaar om ook die kleine blauwe bol genaamd Aarde in beweging te krijgen, met zijn Megahit en status van 3FM Serious Talent als eerste wapenfeiten. Is planeet aarde ook klaar voor Jett Rebel

DATUM: 12 DECEMBER
ZAAL OPEN: 20:00 UUR
AANVANG: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek