Julian Sas voor 20-jarig jubileum naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotJulian Sas is een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Samen met basgitarist Tenny Tahamata en drummer Rob Heije weet deze gitarist een authentieke blues show neer te zetten. Julian Sas laat zich inspireren door grootheden als Jeff Beck, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher.

Bound to Roll
In 2012 verscheen zijn achtste studioalbum, ´Bound to Roll´. Waarmee hij met zijn Julian Sas Band meerdere uitverkochte zalen op zijn naam heeft staan. Ook is hij een graag geziene gast op festivals in vrijwel heel Europa.

Jubileum
Speciaal voor het 20-jarig jubileum speelt Julian Sas in zijn eigen voorprogramma! De band zal beginnen met een half uur durend akoestisch optreden, waarna ze de avond afmaken met anderhalf uur stevige blues.

DATUM: 19 SEPTEMBER
ZAAL OPEN: 20:00 UUR
AANVANG: 20:30 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek