Kinderpoppodium Ultra KiTs op Big Rivers in Bibelot

Ticketmaster

BibelotUltra Dordrecht organiseert Kinderpoppodium Ultra KiTs op Big Rivers. Het kinderevenement, voor alle kinderen uit de Drechtsteden. Naast vele muziekoptredens zijn er ook kinderactiviteiten te doen die worden aangeboden door de COKD en Revet & Co.

Popschool 4 kids
Hou je van zingen of zou je graag een instrument willen spelen dan is Popschool 4 Kids iets voor jou! Uit Popschool 4 kids is inmiddels al veel jong talent voort gekomen. Zo ook Cloud Nine. Deze band zal het spits afbijten met een spetterend optreden!

Het Junior Songfestival On Tour
Vervolgens is het tijd voor het Junior Songfestival On Tour. Dit festival is al ruim tien jaar de populairste talentenjacht voor kinderen tussen 10 en 15 jaar. Het is niet zomaar een zangwedstrijd op televisie: het is namelijk de Nederlandse voorronde van het Junior Eurovisie Songfestival.

Door de jaren heen heeft het Junior Songfestival al vele artiesten opgeleverd, waaronder Lisa, Amy & Shelley (aanwezig op ons Kinderpoppodium in 2013), Rachel (‚Teenager’ 2011), Femke (‚Tik Tak Tik’ 2012), Alessandro (‚Una Chica Especial’ 2012), Main Street (‚Stop The Time’ 2012) en uiteraard Ralf Mackenbach (Die wij ook eerder op ons kinderpoppodium hadden staan). Naast de goed bekeken tv-uitzendingen is het Junior Songfestival On Tour vanaf nu ook op locatie te bewonderen: Het Junior Songfestival On Tour!

Het Junior Songfestival On Tour is een twee uur durende interactieve show, waarbij kinderen worden meegenomen op een muzikale reis. Alle grote hits uit de geschiedenis van het Junior Songfestival komen natuurlijk voorbij, maar ook de populairste hits van dit moment. De show is compleet met een decor, DJ booth, plasmaschermen, licht en geluid. Het Junior Songfestival On Tour wordt gepresenteerd door Rachel, die tijdens de show ook een optreden zal verzorgen. Rachel heeft Nederland op de kaart gezet tijdens het Junior Eurovisie Songfestival! Met haar zelfgeschreven nummer ‘Teenager’ bereikte ze in december 2011 namelijk de tweede positie tijdens het liedjesfestijn voor jongeren. Recent heeft zij „Bad Ringtone” uitgebracht. Tijdens deze reis door de tijd, zullen ook onze eigen Ultra KiTs zangwedstrijd 2012/2013 finalisten optreden, waaronder winnares 2013, Helin Kurt.

Laura’s Dance zal deze middag leuke kinderdansshows laten zien. Presentatie ligt in handen van Ella, o.a. bekend van Woorden worden Zinnen en zijn band BrandWerk.

DATUM: 16 JULI
ZAAL OPEN: 13:15 UUR
AANVANG: 13:30 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek