Mr Polska naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotTwee jaar na de release van zijn album ‘Waardevolle gezelligheid’ en de uiterst succesvolle gelijknamige clubtour, kondigde Mr. Polska in april de opvolger aan met zijn single ´De Libi´. De kleine grote man rijgt sinds zijn ‘State Award voor Rookie of the Year 2010’ de successen aaneen. Hij twitterde zichzelf naar het podium van de TMF awards, hij scoorde de clubhit Vinger op de Klitter, deed voorprogramma’s van Lil B en House of Pain en werd ‘meest geretweete rapper van Nederland’.

Met zijn nieuwe (nog titelloze) album gaat Mr. Polska op tour. Behalve zijn nieuwe werk, mogen bezoekers van Mr. Polska een visueel schouwspel en een meer dan een uur durende intense live ervaring verwachten. Het grime-collectief NoizBoiz zal tijdens deze clubtour de vaste support act zijn.

Alles wijst erop dat Mr. Polska zich, met superproducer Boaz van de Beatz achter de knoppen, opmaakt voor een spectaculair najaar. Niet voor niets wordt iedere video of sessie die Mr. Polska dropt meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal! En weet hij met zijn producer Boaz van de Beatz een nieuwe, ruwe sound neer te zetten die iedere release Trendic Topic maakt.

DATUM: 14 NOVEMBER
ZAAL OPEN: 20:00 UUR
AANVANG: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek