Ska-nacht met Kingston Kitchen feat Dr Ring Ding in Bibelot

Ticketmaster

BibelotKingston Kitchen heeft een reputatie opgebouwd als internationale live band met zijn eigen stijl van jazz old school en Ska. De band grijpt terug naar het geluid van de ska uit de vroege jaren zestig, maar voert het een tandje verder en gaat door waar anderen stoppen. De band begon in 2004 nadat Dr. Ring Ding en leden van de Rotterdam Ska-Jazz foundation hun muzikale krachten samen brachten. Dankzij de combinatie van aanstekelijke nummers en energieke live-optredens is Kingston Kitchen ondertussen welbekend in het Europese muziekcircuit.
Fans van Ska, Jazz en Reggae kunnen zeker weten bij Kingston Kitchen terecht. Het menu bestaat niet alleen uit een selectie van Dr.Ring Ding’s eigen composities en Ska classics. Maar ook bewerkingen van songs van Elvis Presley, AC/DC en Michel Legrand om er maar een paar te noemen. Kingston Kitchen serveert je Today’s Special: een fantastische mix van ska, jazz, rocksteady en soul. Feest gegarandeerd!

Supports:

Bang The Skillet
Bang the Skillet hoopt met zijn aanstekelijke ska en humoristische teksten het genre leven in te blazen in Nederland. Waar ska ontstond in Jamaica, vervolgde het zijn weg naar de UK en daarna de USA. Deze zogeheten ‘waves’ van ska verspreidden zich naarmate de jaren vorderden en Bang the Skillet tracht de 4e wave te laten ontstaan in hun thuishaven Delft. Erg realistisch is dit niet, maar dat is ook helemaal niet de insteek. Plezier staat voorop en dat straalt er vanavond vanaf.

DJ Tin Wish Tin
DJ Tin Wish Tin draait de beste klassiekers, maar ook brengt hij de obscure nummers uit de jaren ’40 tot ’70 ten gehore. Van Funk en vette Northern Soul tot dansnummers uit de R&B en Swing periode. Uiteraard wordt alle muziek vanaf de oorspronkelijke vinyluitgaves gedraaid.

DATUM: 18 JULI
ZAAL OPEN: 23:00 UUR
AANVANG: 00:30 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek