Brit Floyd’s ‘Discovery World Tour’ exclusief naar 013

Ticketmaster

De ‘Discovery World Tour’ van Brit Floyd komt op vrijdag 31 oktober exclusief naar 013. De show wordt “The World’s
Greatest Pink Floyd Show” genoemd en met reden. Brit Floyd brengt een spectaculaire live productie met muziek van alle veertien Pink Floyd studio albums plus een waanzinnige nieuwe licht- en lasershow.

013 tilburgBrit Floyd is opgericht in 2011 en speelde sindsdien voor meer dan één miljoen fans over de hele wereld. De tour waarmee ze nu terugkeren naar Europa is vernoemd naar Pink Floyd’s meest recente box set. De show bevat werk van al het Pink Floyd werk. Van ‘The Piper at the Gates of Dawn’ uit de jaren 60 tot ‘The Division Bell’ uit de jaren 90 en alles daartussenin. De gloednieuwe ‘Discovery’ show van Brit Floyd brengt al je favoriete Pink Floyd momenten weer tot leven, maar ook de minder bekende pareltjes uit één van de meest voortreffelijke oeuvres uit de muziekhistorie krijgen de ruimte.

De show wordt ondersteund door een spectaculaire visuele show waarin zowel origineel videomateriaal wordt gebruikt als nieuwe animaties, geïnspireerd door het tijdloze, briljante werk van Pink Floyd kunstenaar Storm Thorgerson. Met nauwgezette aandacht voor detail wordt iedere nuance uit elk Floydiaans moment zowel muzikaal als visueel gekopieerd. Brit Floyd’s uitvoering van alle grote werken van Pink Floyd laat iedere bekende track fris en oorspronkelijk klinken. Dichter bij de originele live ervaring van Pink Floyd kun je haast niet komen. Maar dat wisten de fans natuurlijk allang.

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show
Vrijdag 31 oktober 2014
aanvang 20:00
zaal open 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek