Charles Bradley in september naar Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-Haarlem5 september staat de Amerikaanse soullegende Charles Bradley in Patronaat en de voorverkoop is al van start gegaan!
Charles zingt vol passie en overgave de meest soulvolle liedjes, weerspiegelt elke rimpel op zijn voorhoofd net zo gemakkelijk de pijn, maar ook de hoop van zijn levensloop, en knuffelt hij het publiek maar al te graag als zij hem liefde teruggeeft.

Het verhaal van de Amerikaanse soulzanger Charles Bradley is wel een heel sprookjesachtige versie van ‘The American Dream’. De reeds 60 gepasseerde artiest in hart en nieren werkte als kok en klusjesman en stond ’s avonds op de planken in clubs in Brooklyn als James Brown-imitator. Totdat hij ontdekt werd door een agent van het Daptone label en met wat hulp maakte hij zijn eerste album: ‘No Time For Dreaming’.

De plaat sloeg in als een bom. De klusjesman die in armoede leefde, transformeerde tot een ware soullegende, wat prachtig is vastgelegd in de documentaire ‘Charles Bradley: Soul of America’ (bekijk de trailer hiernaast nog even!). Lyrische pers, uitverkochte zalen en een tweede album ‘Victim of Love’ was dan ook een logisch vervolg.

Charles zingt vol passie en overgave de meest soulvolle liedjes, weerspiegelt elke rimpel op zijn voorhoofd net zo gemakkelijk de pijn, maar ook de hoop van zijn levensloop, en knuffelt hij het publiek maar al te graag als zij hem liefde teruggeeft.

VR. 5 SEPTEMBER 2014
PATRONAAT
DEUR OPEN 20.00 U
AANVANG 21.00 U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek