Jacqueline Govaert naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortDe afscheidstournee van Krezip, die in de zomer van 2009 uitmondde in twee keer een uitverkochte Heineken Music Hall, was nauwelijks achter de rug of de eerste soloplaat van Jacqueline Govaert, ‘Good Life’, rolde al van de persen. Een periode van rust en bezinning volgde.

Voor haar tweede album ‘Songs to Soothe’ putte Jacqueline nadrukkelijk inspiratie uit het tweede album van Carole King, dé standaardplaat voor elke vrouwelijke singer-songwriter. Op ‘Songs to Soothe’ gaat ze terug naar de basis, alleen achter haar piano. In de zomer van 2013 vertrok Jacqueline voor zeven weken naar Los Angeles om de plaat op te nemen bij Mitchell Froom. Froom werkte met o.a. Paul McCartney, Ron Sexsmith, Elvis Costello, Crowded House en Sheryl Crow. Hij liet haar de plaat opnemen met muzikanten die speelden met o.a. Jackson Browne, Todd Rundgren en Dolly Parton.

De plaat is geweldig ontvangen en gelukkig komt Jacqueline Govaert dan ook naar De Oosterpoort op 16 november!

Zondag 16 november, 20.00 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek