Oscar & The Wolf naar Metropool

Ticketmaster

metropoolDe Belgische formatie Oscar & The Wolf speelt op 19 september in de kleine zaal van Metropool in Hengelo. Met hun dromerige pop gooit de band op dit moment hoge ogen in België en ook in Nederland neemt de populariteit van de band alsmaar toe.

Die populariteit resulteerde onder meer in optredens in de Ancienne Belgique in Brussel en in Paradiso eerder dit jaar. In september komt de band weer naar Nederland voor enkele optredens. De muziek van Oscar & The Wolf kan worden omschreven als dromerig en donker. De elektronica heeft een grote rol in het groepsgeluid maar de muziek is nooit kil. Debuutalbum “Entity” is inmiddels verschenen via platenmaatschappij PIAS. Eerder verscheen een EP in eigen beheer.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek