Security Project in De Boerderij

Ticketmaster

BoerderijThe Security Project blaast de tijdloze muziek van Peter Gabriel nieuw leven in. De band bestaat uit voormalige leden van de Peter Gabriel Band, King Crimson, Carpet Crawlers en The Lou Reed Band.

The Security Project presenteert nummers van de eerste vijf solo albums van Peter Gabriel, inclusief “Security” en “Plays Live”. Klassiekers als “The Rhythm of the Heat”, “On The Air”, “San Jacinto”, “Here Comes the Flood,” “D.I.Y.”, “No Self Control” “I Have the Touch” en “Intruder” zullen zeker niet ontbreken. The Security Project, een initiatief van Peter Gabriel’s voormalige drummer Jerry Marotta (Peter Gabriel Band ’77-86), bestaat naast Marotta uit Trey Gunn (King Crimson), Brian Cummins (Carpet Crawlers), Fuzzbee Morse (Lou Reed, Peter Gabriel) en David Jameson (Beyond The Wall).

Datum: vrijdag 06 februari 2015
Zaal open: 19:30
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek