Blackmetalfestival Zwaardtijd in Bibelot

Ticketmaster

BibelotNa het succes van twee Wolfstijd festivals, wordt het tijd om het Wolfstijd concept uit te breiden. En wel deze zomer, met de eerste Black metal concertavond Zwaardtijd. Deze week zal iedere dag een band bevestigd worden.

Eerste bevestiging:
NymeriaNymeria is opgericht in 2005 en zij werken inmiddels aan hun derde album, dat naar verwachting in de herfst van dit jaar zal uitkomen. Hun melodische Death/Black metal muziek met een licht gotisch randje werkt opzwepend en staat garant voor een show die niet verveelt. Zanger Marnix varieert succesvol tussen grunt en scream, waarbij hij af en toe toont adelaarsbloed in zich te hebben door extreem hoge Dani Filth-achtige uithalen.

FenrisFenris werd opgericht in 1997. Fenris combineert originaliteit, agressie en kracht om een breed Blackmetal repertoire voort te brengen. De songteksten zijn erg belangrijk voor de band. En gaan onder andere over geloof, spiritualiteit, menselijk lijden en een gevoel van verbondenheid met de natuur en de elementen. Na 1,5 jaar niet live gespeeld te hebben, zal Fenris op Zwaardtijd een exclusieve show geven waarbij nieuw materiaal wordt gespeeld van het album dat in september opgenomen gaat worden.

30 augustus
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek