Burning Rain ft. Doug Aldrich naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijBurning Rain is de band rondom ex-Whitesnake gitarist Doug Aldrich en zanger Keith St John (Montrose, Lynch Mob) . De band werd in 1998 opgericht en bracht sindsdien drie albums uit, waarvan Epic Obsession (2013) het meest recente meesterwerk is. Burning Rain komt voor een exclusieve Nederlandse show naar de Boerderij. Doug Aldrich is het meest bekend als gitarist van Whitsnake, maar ook met zijn eigen band Burning Rain toert hij sinds eind jaren ’90 de hele wereld over. In 1999 wordt het album ‘Burning Rain’ uitgebracht, gevolgd door ‘Pleasure To Burn’ (2000). In 2003 sluit Doug Aldrich zich bij David Coverdale’s Whitesnake aan en werkt mee aan de albums ‘Good to be Bad’ (2008) en ‘Forevermore’ (2011). In de tussentijd speelt Aldrich ook samen met niemand minder dan Ronnie James Dio en bands als Lion, Hurricane, House of Lords en Bad Moon Rising. In 2013 duiken de leden van Burning Rain de studio weer in, met als resultaat de plaat ‘Epic Obsession’. Het album wordt gezien als een reünie album en bevat heerlijk gitaarwerk en nummers in de stijl van Led Zeppelin. Burning Rain bestaat naast Doug Aldrich en Keith St John, uit bassist Sean McNabb (Dokken) en drummer Matt Starr (Ace Frehley).

Datum: woensdag 3 december 2014
Zaal: Jupiler Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek