Chef’Special in oktober naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotDe vijf vrolijke jongens van Chef’Special zijn nog voor het verschijnen van hun tweede album al een vaste waarde in het Nederlandse poplandschap. Met een pakkende mix van pop, hiphop, reggae en funk speelt de Haarlemse band zich goed in de kijker. Begin 2014 wist Chef’Special al de gehele ‘Passing Through’ clubtour in Nederland uit te verkopen. Daarnaast ontving Chef’ Special in juni maar liefst drie awards waarvan één platina award voor de Single ‘In Your Arms’.

De voormalig huisband van ‘De Wereld Draait Door’ vloog in de zomer van 2013 naar Brooklyn, New York om daar hun tweede plaat ‘Passing Through’ op te nemen. De eerste en vrolijke single ‘Peculiar’ vond al snel een warm plekje bij de fans. Maar het enthousiasme kwam pas echt los toen de heren naar buiten kwamen met het gevoelige ‘In Your Arms’, speciaal geschreven voor Joshua’s overleden vader. De band behaalde in februari met ‘Passing Through’ een nummer #1 notering in de Dutch album Charts. Wij kijken daarom enorm uit naar deze spetterende show bij poppodium Bibelot!

Chef’Special
23 oktober
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek