Kaiser Chiefs naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeDe Britse indierockband Kaiser Chiefs is weer helemaal terug. De Chiefs braken in 2005 door met debuutalbum ‘Employment’ en scoorden grote hits als ‘Oh My God’, ‘I Predict a Riot’, ‘Ruby’ en ’Everyday I Love You Less and Less’. De al bijna vijftienjarige carrière van Kaiser Chiefs heeft een hele rits hits opgeleverd die op haast elk festivalterrein in de wereld uit volle borst zijn meegezongen. De band teert echter niet op oude roem maar blijft albums uitbrengen. Hun nieuwe langspeler ‘Education Education Education & War’, verscheen dit voorjaar en op donderdag 9 oktober komen naar ze naar Doornroosje.

10 oktober 2014
Kaiser Chiefs
Open: 20:00
Start: 20:30
De kaartverkoop start op vrijdag 11 juli om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek