Thomas Azier naar Maassilo

Ticketmaster

Rotterdam maassiloDe in Berlijn woonachtige Thomas Azier is een van dé spraakmakende Nederlandse artiesten van het moment. Dat hij voor wereldster Stromae nummers schrijft is slechts een bevestiging van zijn immense talent. Thomas Azier is echter niet het type Bruno Mars dat na jaren achter de schermen zelf ontpopt als bona fide popidool. Vijf jaar lang heeft Thomas in Berlijn aan zijn voortreffelijke debuut LP HYLAS gesleuteld, wat resulteerde in een donker, roerend popgeluid. Azier is als het ware een echte multitasker, opererend met elektronica, analoge apparatuur, drummachines en natuurlijk zijn getergde croonerstem. Inmiddels heeft Aziers een live-reputatie opgebouwd die niet onderdoet aan zijn sterke repertoire. Het industriële pand van de Maassilo lijkt ons daarom op zaterdag 25 oktober de perfecte setting voor deze bijzondere, indringende muzikant. De voorverkoop start vrijdag 11 juli via Rotown’s voorverkoopkanalen.

Zaterdag 25 oktober
Thomas Azier
Locatie: Maassilo (Maashaven Zuidzijde 1-2)
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 20.00 uur
De voorverkoop start vrijdag 11 juli (10.00 uur) via www.rotown.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek