Vanderbuyst komt rocken in 013

Ticketmaster

013 tilburgIn Tilburg vonden ze het wel weer eens tijd voor een avondje old school rock ‘n’ roll. En wie in Nederland kan dit beter dan de constant tourende heren van Vanderbuyst? “Too many bands are more concerned with the quantity of ‘likes’, than the quality of licks” aldus Willem Verbuyst, Barry van Eshoek en Jochem Jonkman. En daarom is dit trio alweer 6 jaar bezig de allersmerigste licks en riffs te schrijven. Sindsdien speelde de band meer dan 400 shows in meer dan 21 landen en deelden ze het podium met onder andere Ozzy Osbourne, Mötley Crüe en Judas Priest. Deze flying Dutchmen lijken niet te stoppen.

Support komt er van de Antwerpse band Diablo Blvd. Dat die bandnaam afkomstig is van een Corrosion of Conformity nummer, is meteen een goede weergave waar je de sound van de band moet zoeken. Daarmee bedoelen we niet dat ze een rechtstreekse rip-off zijn, verre van dat zelfs. Luister maar eens naar het epische ‘Follow The Deadlights’ en oordeel zelf. De Tilburgse stoner/doom band Yama opent vandaag. De band stond al vaker in 013 en wisten het zelfs voor elkaar te krijgen om op Roadburn te staan! Dat doen niet veel bands ze na.

013 Kleine Zaal
Datum: vrijdag 31 oktober ’14
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start zaterdag 12 juli ’14 om  10:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek