Vintage coverband Scott Bradlee & Postmodern Jukebox naar Paradiso

Ticketmaster

paradisoNa een volledig uitverkochte show afgelopen maand in de Melkweg, komen Scott Bradlee & Postmodern Jukebox opnieuw naar Nederland. Van Guns N’ Roses’ ‘Sweet Child O’ Mine’ in New Orleans blues tot de doo wop-versie van ‘We Can’t Stop’ (Miley Cyrus) en van Daft Punks ‘Get Lucky’ in Ierse folk tot de roaring twenties jazzcover van ‘Thrift Shop’ van Macklemore: laat het maar over aan Scott Bradlee & Postmodern Jukebox om er een geheel andere versie van te maken. Geen mash-up maar een vintage cover in zowel een compleet andere muziekstijl, als met behoud van de essentie van het nummer.

Het succes van pianist Scott Bradlee begon met de YouTube-release van zijn ‘Motown Tribute to Nickelback’. De video ging niet alleen in een recordsnelheid viraal over het wereldwijde web, het was ook meteen het startschot van een razendsnel groeiende populariteit. Samen met Postmodern Jukebox is Bradlee verder gegaan met het verleggen van grenzen: dankzij virals op YouTube zoals de recente smooth jazz versie van de Game of Thrones titelsong én een eerste uiterst succesvolle tour door de Verenigde Staten en Europa (waarbij het optreden in Amsterdam bijzonder snel was uitverkocht), zijn Scott Bradlee & Postmodern Jukebox inmiddels niet meer weg te denken uit het muzikale landschap.

Donderdag 19 februari 2015
Paradiso | Amsterdam
De kaartverkoop start vrijdag 11 juli om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek