Waylon naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotNa zijn succes op het Eurovisie Songfestival met The Common Linnets gooit Waylon het over een andere muzikale boeg. Het was als een mooie jas, die niet goed paste. Zo omschrijft Waylon de soulmuziek die hij op zijn eerste twee succesalbums maakte. ‘In de basis ben ik dat niet’, zegt hij nu. ‘Ik ben namelijk, al mijn hele leven lang, een countryartiest. Daarom ging het roer om. Bij zijn nieuwe album dat werd opgenomen in de legendarische Capitol Studios in Hollywood, waar ook Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Paul McCartney hebben gezongen, hield hij zich met alles bezig. Van de eerste noot tot de eindmix. ‘Heaven After Midnight’ is daarom, voor het eerst, helemaal mijn eigen plaat. Met muziek die rechtstreeks uit mijn hart komt, zonder storende invloeden van buitenaf.’ Het nieuwe album komt op 5 september uit, de nieuwe single Given Up Easy’is nu al overal te horen. Waylon bewijst hiermee steeds weer boven zichzelf uit te kunnen stijgen, en een van Nederlands grootste artiesten te zijn.

Waylon
07 november

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek