Den Sorte Skole naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarKleurrijke schilderingen met vinylsamples uit de muzikale geschiedenis van de wereld. Den Sorte Skole (De Zwarte School) maakte vorig jaar grote indruk als opener voor Trentemøller. Ze bouwden een feestje met maar liefst 10.000 samples getrokken van 251 oude platen, uit 51 landen van 6 continenten. Klinkt ingewikkeld, maar de uitkomst is fantastisch. Onlangs deden ze dat nog eens fijntjes over op Festival Mundial waren ze nietsvermoedende bezoekers met open mond achterlieten.

Door het samplen van Marokkaanse folklore, Indiaanse hymnes, veldopnamen van Pygmeeën uit Kameroen, vergeten Yoegoslavische psych, Franse avant-garde rock and vroege Duitse electro nemen ze de zaal mee op een unieke reis door de muziekgeschiedenis. En dat klinkt ondanks hun ‘zwarte’ naam allemaal zeer kleurrijk!

Locatie: Effenaar Kleine zaal
Datum: Vrijdag 17 oktober `14
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Zaterdag 19 juli `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek