Gap Dream naar het Stroomhuis

Ticketmaster

De ultieme ‘chill soundtrack’ voor o.a. blowers, loners, psych heads, muzieknerds en hipsters die hun grenzen durven verleggen. Je zult maar in een platenzaak wonen. En dan ook nog de platenzaak van het hippe garagelabel Burger Records in de VS! Met een voorliefde voor 70´s en 80´s synthrock, Beach Boys en alles wat ultrasloom, lo-fi en heerlijk trippy klinkt, maakt Gap Dream-opperhoofd Gabe Fulvimar precies op die plek zijn tracks.

En ja, ook Burger-helden King Tuff en Ty Segall komen terug in de Gap Dream bio’s die er op het web zwerven, al is Gap Dream toch vooral kapotte drumcomputer plus aftandse synth in plaats van gruizige gitaren plus drumstel. De ultieme ‘chill soundtrack’ voor o.a. blowers, loners, psych heads, muzieknerds en hipsters die hun grenzen durven verleggen. En als je niet in dat rijtje thuishoort, dan kom je toch maar, want we zijn te lui om het rijtje af te maken. Fulvimar zingt in ‘Shine Your Light’: ‘I Ain’t no loser’. Jij ook niet toch? Tot vanavond dan.

Locatie: Stroomhuis
Datum: Vrijdag 31 oktober `14
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Start voorverkoop: Zaterdag 19 juli `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek