Vandenberg’s MoonKings naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortVelen dachten dat hij de muziek vaarwel had gezegd. Dat hij zijn gitaar aan de wilgen had gehangen. Dat hij definitief zijn hart verpand had aan de schilderkunst. Maar Adje Vandenberg is terug met een nieuwe band: Vandenberg’s MoonKings. Rockgitarist Adje Vandenberg werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad ‘Burning Heart’. Hij bevestigde zijn status als een van ’s werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrock supergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst. Zodra hij de kans kreeg om met een stel jonge, ultragetalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs. Het kwartet debuteert in februari 2014 met een album dat wereldwijd uitgebracht wordt door Mascot Records. Adje Vandenberg produceerde het album zelf en zorgde ervoor dat de muziek boordevol dynamiek opgenomen werd. Naar eigen zeggen is het zijn beste album ooit geworden. Een tour mocht dan ook niet uitblijven: in 2015 toert Adje door Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Die zomer volgen de festivals en maakt de band ook de oversteek naar Amerika en Japan.

Donderdag 4 december 2014
Aanvang: 20.00 uur
De Oosterpoort, kleine zaal
Kaartverkoop start vrijdag 18 juli, 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek