Ilse DeLange & The Common Linnets naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortHet succes van The Common Linnets wordt deze herfst gevierd met een najaarstour. Voor deze tour bestaan The Common Linnets uit: Ilse DeLange, Ilse’s co-producer en singer/songwriter JB Meijers en de Amerikaanse singer/songwriters Rob Crosby, Matthew Crosby en Jake Etheridge. Allen hebben zij meegewerkt aan het album van The Common Linnets.

Tijdens de shows in Nederland zullen The Common Linnets putten uit zowel eigen repertoire als dat van Ilse DeLange. Nadat The Common Linnets afgelopen mei met het nummer ‘Calm After The Storm’ een tweede plek in de finale van het Eurovisie Songfestival behaalden, brak de storm pas echt los. Het album van The Common Linnets heeft wekenlang onafgebroken op de hoogste plek in de Nederlandse albumlijst gestaan. Zowel het album als de single zijn inmiddels met dubbel platina bekroond. De single ‘Calm After The Storm’ heeft in veertien landen op nummer één gestaan. In navolging van het internationale succes zullen The Common Linnets ook optredens buiten de landsgrenzen geven. Onder andere Berlijn, Londen en Wenen staan op het programma.

Zondag 26 oktober 2014, 20.30 uur
€ 35,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start zaterdag om 10.00 uur via de website van De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek