Memphis Maniacs naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotThe Memphis Maniacs are back in town! Nadat de heren twee jaar op rij de uitverkochte poppodia in vuur en vlam zetten werd vorige winter gekozen om een mega-show te doen in het Eindhovense Klokgebouw, waar meer dan 3500 fans getuige waren van een historisch spektakel. Maar deze winter reist het live mash-up collectief weer door het ganse land, en hoe!

Na noeste arbeid en het bundelen van de superkrachten is er een volledig nieuwe show gesmeed! Een duizelingwekkende hoeveelheid gloednieuwe mash-ups binnen een unieke en adembenemende show waarbij de grenzen tussen genres, waanzin, entertainment en virtuositeit bruut om zeep worden geholpen!

Vrijdag 13 februari 2015
MEMPHIS MANIACS
Bibelot, Dordrecht
LOCATIE: MAIN STAGE
ZAAL OPEN: 20:00 UUR
AANVANG: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek