BEN KLOCK – 4 HOUR SET + SANDRIEN + VJ HELEEN BLANKEN + meer naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeVoor de tweede Planet Rose in het nieuwe pand 1 van de grote Nijmeegse favorieten van de afgelopen jaren: de Berlijnse techno grootheid Ben Klock. Hij belichaamt als geen ander waar Berlijn en vooral Berghain voor staat: gelaagdheid, kracht en hypnotisme. Het succes van de club en Ben als DJ groeit haast symbiotisch en maakt hem tot een van de iconen van onze tijd.

Nederland heeft nu misschien een koning, maar de enige echte techno koningin is zonder twijfel Sandrien. De Amsterdamse is al meer dan een decennium een begaafd selector en goed bewaard geheim geweest, maar de laatste paar jaar schiet haar carriere als een komeet de ruimte in. Het brengt haar naar alle uithoeken van onze planeet en in Berghain is ze kind aan huis.

Visueel zal Imprint & Trouw resident VJ Heleen Blanken het feest van haar unieke, zelfgemaakte beelden voorzien. Heleen weet altijd een bijzondere sfeer neer te zetten, die perfect aansluit bij de muziek van de avond. Het mag dan ook geen wonder heten dat Jeff Mills en Ben Klock fan zijn en haar regelmatig mee op tour nemen of voor videoclips inhuren.

Datum: 11 oktober 2014
Open: 23:00
Start: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek