De Memphis Maniacs weer naar Paard van Troje Den Haag

Ticketmaster

paardEen volledig gestoorde live-show met explosieve mash-ups van hits die werkelijk iedereen wel (fonetisch) mee kan bleren. Memphis Maniacs hebben zich al meerdere keren bewezen en verkochten al hun shows in Paard uit. In 2015 komen ze weer terug!

De kracht van een live band die klinkt als een DJ! De Memphis Maniacs gooien met ingenieus muzikaal knip- en plakwerk onverwachte combinaties van hits uit zeer uiteenlopende genres over, achter en door elkaar in explosieve (s)mash-ups.

Over de top
“Een volvette over the top presentatie, strak en overtuigend uitgevoerde live mash-ups van dansvloervullers” schreef LiveXS over hun performance op Noorderslag, “Alsof de Alpha DJ’s samen met 2 Many Dj’s hun platenspelers hebben weggedaan en het voortaan live brengen. Zeer feestelijk en vermakelijk.”

Masters of the Mash-Up
Noorderslag luidde een historisch jaar in. Nooit eerder trad een band zonder album (of plannen daarvoor), label, airplay, of “eigen” materiaal op tijdens zoveel spraakmakende en uiteenlopende festivals. Paaspop, Dauwpop, Concert at Sea, Oerol, Parkpop, de Affaire, Solar, Camping Rotterdam, Dance Valley, Loveland, Valtifest, en nog zo’n 40 andere festivals gingen voor de bijl van de “masters of the mash-up”. Zonder uitzondering bleef het publiek in verbazing en extase achter.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek