Dotan 3 december naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortNa de snel uitverkochte show in Vera, komt Dotan met een extra show op 3 december naar De Oosterpoort! Met een autobiografisch studioalbum getiteld ‘7 Layers’ en een tour door het land, is de Amsterdamse singer-songwriter Dotan terug.

In 2012 besloot Dotan alle tijd te nemen om nieuwe nummers te schrijven, welke hij testte door ruim 100 huiskamerconcerten verspreid over het hele land te organiseren, waarbij het doel was om voor elk concert een nummer te schrijven. Dit pakte uiteindelijk uit in een keuze uit 40 nummers voor het tweede album 7 Layers die hij, na een intensieve samenwerking met Chris Bond (Ben Howard, Monica Heldal), zelf produceerde.

Het album gaat over herinneringen, dromen, verlangens en je thuis voelen. Stiltes tegenover uitbarstingen, kleine akoestische liedjes tegenover grote uitgerekte liedjes, alle songs begeleid door Dotan’s stem en akoestische gitaar.

Woensdag 3 december 2014
20.00 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
Kaartverkoop is reeds gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek