The Flexican & MC Sef naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotDè clubnacht in Bibelot voor liefhebbers van hiphop, urban en dance: Mirrors! Onze dj’s schotelen je iedere editie een ramvol programma voor. Moeiteloos word je meegenomen van fijne classics naar de laatste releases. En van vergeten pareltjes naar de grootste bangers van het moment. Met iedere editie 1 grote headliner. Deze Editie Flexican & MC Sef!

Als producer boekte Flexican al vele klappers, onder andere met zijn eigen band Flinke Namen. Met Typhoon maakte hij de classic ‘Bumaye’. Deze track wordt op dit moment door Flex & FS Green in een nieuw jasje gestoken voor het aankomende Major Lazer album. Ook de titelsong voor de film ‘Bro’s before ho’s’ kan aan deze succesvolle rij worden toegevoegd.

Samen met woordkunstenaar en rijmkoning Sef levert hij de perfecte ingrediënten voor een avondje verantwoord losgaan.

DATUM: 30 augustus 2014
ZAAL OPEN: 21:00 UUR
AANVANG: 21:15 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek