The Script voor exclusieve show naar Paradiso

Ticketmaster

Op dinsdag 9 september komt The Script voor een exclusieve show naar de Paradiso in Amsterdam. The Script heeft over de hele wereld grote successen behaald. Zo verkocht de band meer dan 20 miljoen albums, waarbij alle drie hun albums wereldwijd de multi-platina status bereikt hebben.
Onlangs kondigde de band hun nieuwe, vierde album “No Sound Without Silence” aan, die half september van dit jaar uitkomt. Voorafgaand aan deze release -zo deelde de band mee- komt hun nieuwe single “Superheroes” op 31 augustus uit.

Vorig jaar speelde The Script nog in de Ziggo Dome en op Pinkpop, dus het feit dat ze nu de hoofdstedelijke Paradiso aandoen is op zijn minst bijzonder te noemen.

The Script
Dinsdag 9 september
Paradiso – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
Kaartverkoop start vrijdag 25 juli om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek