3JS naar de Music Club in Kampen

Ticketmaster

muscclub kampen3JS uit Volendam, een Nederpop-trio dat al vele jaren geroemd wordt om tekst en compositie. Begin 2013 maakten zanger Jan Dulles (39) en gitarist Jaap Kwakman (37) na het plotselinge vertrek van Jaap de Witte een doorstart met Jan de Witte (25), zoon van Jaap. Sinds 2007 groeide de groep uit tot één van de best verkopende acts van Nederland die moeiteloos grote festivals, twee keer een uitverkochte HMH en zelfs stadions bespeelde. Vooral ook de intieme podia in Nederland worden bijna ieder jaar aangedaan en hier voelen de 3JS zich meer dan thuis. Hoog tijd dat het trio in november de Music Club eens aandoet dus! In de intieme Jupiler zaal komt het optreden, ondanks de ruime capaciteit, optimaal tot zijn recht.

Vanaf de start van hun avontuur in 2006 heeft het duo Nick & Simon eigenlijk alleen maar een aaneenschakeling van hoogtepunten gekend. In 2014 heeft dit dan ook geleid tot de release van een “Best of” album. In 2015 zal inmiddels alweer het zesde studio album uitkomen. Tussen deze twee albums in brengt het duo eerst een bezoek aan de Music Club.

ZATERDAG 15 NOVEMBER 2014
DEUREN OPEN: 20:00
Start voorverkoop: vrijdag 29 augustus om 12:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek