Awna Teixeira naar Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemDe Canadese Awna Teixeira is vooral bekend als een van de frontvrouwen van Po’Girl. Van kinds af aan speelde Awna Teixeira al ieder instrument dat binnen haar oogveld kwam, en maakte deel uit van allerlei orkesten en bands. De afgelopen 8 jaar tourde ze bijna onafgebroken met Po’Girl en tijdens die vele trips was ze o.a. in het programma Vrije Geluiden van de VPRO te gast. Eind 2012 bracht Awna haar eerste solo album uit en daarmee liet ze zien ook uitstekend op eigen benen te kunnen staan. “Where The Darkness Goes” is een prachtig melancholisch album geworden met een mix van folk, pop, gipsy en country invloeden. Zonder uitzondering intieme en intense, zeer persoonlijke liedjes geïnspireerd door haar Portugees/Canadese afkomst. Afgelopen jaar tourde Awna ook nog met veel succes met The ABC of Canadian Music. Inmiddels woont Awna in de VS waar ze een eigen trio samenstelde waarmee ze eind 2014 een nieuw album zal uitbrengen. Deze release wordt opgevolgd met een tour door ons land, waar haar schare fans almaar groter aan het worden is.

WO. 11 MAART 2015
DEUR OPEN 19.30 U
AANVANG 20.30 U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek