Effenaar Garage Bowling Night in het Klokgebouw

Ticketmaster

klokgebouw_eindhovenBowlen, bier, bands, wat wil je nog meer? Vanavond is de tijdelijke bowlingbaan Club Lebowski open met een onvervalste maar vreselijk valse Effenaar Garage Bowling Night. Double Veterans en Mountain Bike, twee Belgische garagetoppers scheuren het Klokgebouw aan flarden, de dj-teams leggen het vetste vinyl op de overstuurde draaitafel en jij en je vrienden gaan hier van genieten. Ach, misschien rol je ook nog wel een balletje op de tijdelijke bowlingbaan van Club Lebowski.

Double Veterans
Misschien al gezien, bijvoorbeeld tijdens hun show met Mozes and the Firstborn in de Effenaar afgelopen december, misschien nog nooit gezien, maakt niet uit. Deze jonge veteranen hebben meer dan genoeg vers materiaal. Ze zingen graag over bier, nog liever over meisjes en nog liever over blowen met je vrienden op het strand….en bier drinken…en bowlen.

Mountain Bike
Je wordt warm van Warm Toy Machine en Thee Marvin Gays? Dan schrijf Mountain Bike ook maar op. Deze mannen zijn grungy popmuzikanten met een grote letter P, maar rocken live alle neppige garageheads naar huis. Tip: kom met de fiets vanavond.

Locatie: Club Lebowski – Klokgebouw
Datum: Vr 29 aug `14
Aanvang: 22:00 uur
Zaal open: 22:00 uur
Start voorverkoop: Za 02 aug `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek