Haerlemsche Helden Festival weer in het Patronaat

Ticketmaster

Haerlemsche Helden keert ook dit jaar terug met een sterk programma aan Haarlems talent. Vorig jaar luisterden artiesten als Speelman & Speelman, Rilan & The Bombardiers, Guild of Stags, Krater, Chocolate Puma, KiT en Twin Shades het Haerlemsche Helden Festival op. Dit jaar staat het festival behalve in het teken van muzikaal talent ook in het teken van feest en verjaardag: Patronaat bestaat namelijk alweer 30 mooie jaren en hoe kun je dat beter vieren dan met een super-editie van Haerlemsche Helden?

Dat Haarlem een landelijk gewaardeerde en gerespecteerde kweekvijver is voor een bonte verzameling muzikale versnaperingen is inmiddels wel bekend. Haerlemsche Helden laat jaarlijks een prachtige dwarsdoorsnede zien van (aanstormend) Haarlems talent in combinatie met bekende namen in de Haarlemse muziekscene. De programmering van dit jaar wordt nog bekend gemaakt, maar scoor gerust nu al die ticket(s), want dat gaat natuurlijk helemaal goedkomen!

ZA. 27 SEPTEMBER 2014
OPEN 20.00U
AANVANG 20.30 U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek