Michael Flatley met Lord of the Dance naar Den Haag

Ticketmaster

worldforumdenhaagOp zaterdag 1 november komt de klassieker Lord Of The Dance in een spectaculaire nieuwe enscenering naar het World Forum Theater in Den Haag. De voorstelling Lord Of The Dance: Dangerous Games is opnieuw gechoreografeerd en geregisseerd door Michael Flatley; met James Keegan, Morgan Comer en Mathew Smith als de Lords Of The Dance en een speciaal gastoptreden van Michael Flatley in zijn laatste optreden in Nederland. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Met dezelfde precisie en sensatie als het origineel is Lord Of The Dance: Dangerous Games voorzien van nieuwe enscenering, kostuums en choreografie. Met 40 van ’s werelds meest vooraanstaande jonge performers geregisseerd door Michael Flatley en met nieuwe muziek van componist Gerard Fahy, combineert deze nieuwe uitvoering het beste van de traditie met alle opwinding van de nieuwe muziek en dans.

“Ik ben weggeblazen door het opmerkelijke talent en de capaciteiten van de geweldige cast die we hebben verzameld”, zegt Flatley.

Lord Of The Dance: Dangerous Games opent op 1 september 2014 in het Londense Palladium. De tour omvat meer dan 200 optredens in 15 landen in de komende 18 maanden. Op 30 oktober 2014, bij de start van wereldtournee, vindt een speciale eenmalige voorstelling in de Wembley Arena plaats vanwege het unieke record van Lord Of The Dance als bestverkochte evenement ooit in de Wembley Arena.

Met zijn innovatieve en baanbrekende choreografie en onvergetelijke prestaties op het Eurovisie 1994 veranderde Michael Flatley de wereld van de dans en vooral de Ierse dans voor altijd. Daarop volgde het massale wereldwijde succes van de door hem gecreëerde hitvoorstellingen Lord Of The Dance, Feet of Flames en Celtic Tiger waarmee Flatley verkooprecords heeft gebroken en toeschouwers over de hele wereld in vervoering gebracht. Ook staat hij in het Guiness Book of Records met een ongelofelijke 35 taps per seconde.

Michael Flatley’s Lord Of The Dance: Dangerous Games
Zaterdag 1 november
World Forum Theater, Den Haag
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek