Shane Alexander naar Wilhelmina

Ticketmaster

Het is geen geheim, Shane is superfan van Pink Floyd, Simon & Garfunkel en Beck. Check zijn facebook tijdlijn en verbaas je over de hoeveelheid kiekjes die hij schiet in ons land! Deze Amerikaanse singer-songwriter houdt van ons land en andersom. Gelukkig komt hij in oktober terug, ditmaal naar café Wilhelmina in de lichtstad.

Zijn rootsy popsongs zijn heerlijk wiegende riviertjes met persoonlijke verhalen, een hoop emotie, hartezeer en melancholie. Ingrediënten voor een intieme herfstavond dus. Shane Alexander timmert al een jaar of tien aan de weg, maar toch raden we je aan om, mocht je hem nog niet kennen, te starten met zijn laatste album ‘Ladera’. Zoals gezegd fijn wiegend, licht psychedelisch en vol melancholische prachtsongs. En daarna…live meepakken in café Wilhelmina!

Locatie: Café Wilhelmina
Datum: Vr 03 okt `14
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Start voorverkoop: Za 02 aug `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek