Sivert Høyem naar Hedon

Ticketmaster

Geroemd om zijn bijzondere en diepe stem weet de Noorse zanger Sivert Høyem al jaren indruk te maken. Gloriejaren had hij met rockband Madrugada, welke helaas moest stoppen na het overlijden van gitarist Robert Burås in 2007.  Ook solo gaat het hem vervolgens bijzonder goed voor de wind. Een vergelijking met Nick Cave is snel gemaakt, maar pin hem daar niet op vast want dan doe je de man te kort. Inmiddels is hij met “Endless Love” alweer toe aan zijn vijfde album op eigen naam en net als zijn eerdere werk stond ook deze plaat op de eerste plek van de Noorse hitlijsten. Live is Høyem een intense beleving in een donkere wereld doordrenkt met romantiek. Dit jaar is Sivert Høyem één van de smaakmakers op Into The Great Wide Open en een paar dagen later staat hij gewoon bij ons in Zwolle!

Datum: do, 11 sep 2014
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00
Locatie: Kleine Zaal Hedon

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek