The Analogues met The Beatles’ Magical Mystery Tour naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarEindelijk het The Beatles album ‘Magical Mystery Tour’ live on stage. The Beatles namen ‘Magical Mystery Tour’ op in de tijd dat ze het optreden als groep al hadden opgegeven. Tot groot verdriet van veel Beatles-fans werden de psychedelische popsongs -volgens veel kenners het beste album van de fab four- dan ook nooit live ten gehore gebracht. Bovendien waagden weinig tributebands zich de afgelopen jaren aan de complexe songs. Tot nu, want daar zijn The Analogues.

De aanwezige bezoekers bij hun debuut show in People’s Place sloeg in als een bom en Leo Blokhuis twitterde er lyrisch over. ‘Meesters in het nabootsen van de Beatlessound’, schreef het Parool. Het kon en mocht niet bij één concert blijven. Daarom komen The Analogues dit najaar naar Eindhoven. Laat de Beatlemania maar weer beginnen…

Locatie: Effenaar, kleine zaal
Datum: Vr 31 okt `14
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Za 02 aug `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek