Eagulls + Bad Breeding naar het Stroomhuis

Ticketmaster

Check de tekst van Hit The City 2013 over Eagulls, waar deze mannen een glorieuze show gaven. Valt nog altijd weinig aan toe te voegen. Behalve misschien het feit dat ze in het Stroomhuis nog beter op hun plaats zijn: ‘We zullen het bekende rijtje wave en gothic punk namen achterwegen laten, maar damn, deze boys klinken zo Brits en 80’s dat het eng is. Donkere, snelle ritmes, gejaagde vocalen en op de achtergrond een galmende muur van gitaren en synths. Boosheid, zelfs depressie klinkt door in elke noot. Fans van het Deense Iceage staan hier vooraan en worden beloond met een show van een zeer puike band.’

Bad Breeding
Deze band like je ook als je Eagulls liked. Terug naar de donkere jaren 80 punk. Gitaren als scheermessen, boze drums en kwade teksten. Beelden van achterstandswijken in Engelse voorstadjes doemen op. Klinkt allemaal niet zo leuk, maar wat is het heerlijk om je er even in onder te dompelen.

Datum: Wo 12 nov `14
Locatie: Stroomhuis, Eindhoven
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Start voorverkoop: Za 09 aug `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek