Hedon Zwaar geboekt

Ticketmaster

hedonHedon Zwaar; een avond vol lompe metal met drie bands waarbij standje 10 simpelweg niet hard genoeg gaat. Geen sloom gedoe maar nog even snoeihard je vakantie afsluiten. Faces Of Cain, ontstaan uit Hills Of Eternity, Covererd in Ashes en Shattered Hope brengt je een samensmelting van Death-, Black-, Symphonic Metal en Gothic. Dit jaar brachten ze nog hun EP Archetype Of Might uit, compleet te beluisteren op hun youtube kanaal. Icons Of Brutality gaat terug naar de roots en stort zich (en neemt daarin haar publiek mee) vol in de Death metal. In haar puurste vorm; dat zag ook het Duitse label Cyclone Empire. Dead Man’s Walk haalt haar invloeden uit grote namen als Entombed, Testament en Slayer en dat is haarfijn terug te horen in hun Death- en Thrashmetal.

Line-up: FACES OF CAIN / ICONS OF BRUTALITY / DEAD MAN´S WALK

Datum: vrijdag 29 augustus 2014
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Locatie: Hedon, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek