The Pineapple Thief naar De Boerderij

Ticketmaster

BoerderijEen van de topstukken van de hedendaagse progrockscene, The Pineapple Thief, brengt dit najaar het nieuwe studio album ‘Magnolia’ uit. Ook gaat de band op tournee en doet hierbij vanzelfsprekend Zoetermeer aan. De live reputatie is indrukwekkend te noemen, de band lijkt zich elk optreden te overtreffen.

The Pineapple Thief is in 1999 opgericht door Bruce Soord als een slaapkamerproject. In de jaren daarna bleek het project onderscheidend, eigenzinnig en alsmaar in ontwikkeling. Met de albums Someone Here Is Missing (2010) en All The Wars (2012) werd een steeds groter publiek bereikt en ook door de fantastische live shows bleef het aantal fans snel groeien. De link met bands als Porcupine Tree, Muse en Riverside werd steeds sneller gemaakt, maar ook werd direct duidelijk dat The Pineapple Thief een eigen sound heeft.De komst van het nieuwe album ‘Magnolia’ brengt de band ongetwijfeld weer een stapje verder. Critici prijzen de diverse, maar catchy nummers van Magnolia en verwachten dat dit wel eens de doorbraak naar een groot publiek kan betekenen van de band. Oftewel, dit is een uitgelezen kans om deze bijzondere formatie in een relatief kleine zaal aan het werk te zien.

Datum: vrijdag 28 nov 2014
Zaal: De Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek