The Sedan Vault naar Rotown

Ticketmaster

rotownZoals veel Belgische bands heeft The Sedan Vault iets ongrijpbaars: de band bundelt verschillende invloeden in een geheel eigenzinnig geluidspalet. De intensiteit en drive van At The Drive-In, de vreemdsoortige pracht van Radiohead, de hals-over-kop crossovermentaliteit van And So I Watch You From Afar. Toch doet The Sedan Vault het allemaal binnen de lijntjes, binnen een bepaald concept. Het laatste album Minutes To Midnight is The Sedan Vaults ode aan het broeiige nachtleven. Onheilspellend, beklemmend en op bepaalde punten immens gevaarlijk. The Sedan Vault schakelde Richard Woodcraft in voor de productie. Geen kleine jongen: Woodcraft werkte al eerder met Arctic Monkeys, Last Shadow Puppets en de voorheen genoemde Radiohead. Verwacht een avond vol abrupte tempowisselingen, onderkoelde Depeche Mode-achtige sferen en gejaagde gitaarexplosies.

Datum: zaterdag 18 oktober 2014
Deuren open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek