A Night Out With A Singer-songwriter in Bibelot

Ticketmaster

Bibelot17 oktober transformeert de Main Stage in een intiem indoor singer-songwriter festival. Speciaal voor ‘A Night Out With A Singer-songwriter’ wordt de popzaal omgetoverd tot een intieme ruimte met gezellige zitjes en een podium in het midden van de zaal. Geniet in een relaxte sfeer een avond lang van vele akoestische parels. Iedere editie een fijne selectie van diverse artiesten, met vanavond onder andere Stef Classens.

Stef Classens won glansrijk het derde seizoen van De Beste Singer/songwriter van Nederland. Zijn aansprekende persoonlijke teksten en eigen muzikale stijl werden veelvuldig geroemd tijdens de uitzendingen. Stef weet wat hij wil bereiken: persoonlijke verhalen vertellen waar mensen zich in herkennen, troost uit putten of hun eigen draai aan geven. Meer singer-songwriters worden binnenkort bekend gemaakt.

DATUM: 17 OKTOBER
ZAAL OPEN: 19:30 UUR
AANVANG: 20:15 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek