Bigelf ft. Mike Portnoy naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijHet Amerikaanse progressieve rockkwartet Bigelf wordt gezien als één van de grondleggers van de psychedelische doom beweging. Hun EP “Closer To Doom” zette in 1995 de stoner rock scene van Los Angelos op zijn kop en bezorgde de band een fenomenale status. De band is geïnspireerd door grootheden als Black Sabbath, Pink Floyd, Queen en The Beatles en zoekt de grenzen van psychedelische en progressieve rock op en voegt hier classic rock elementen aan toe. Tijdens deze show neemt superdrummer Mike Portnoy plaats achter het drumstel. Kortom, een unieke show die je niet mag missen!

Damon Fox, zanger en brein achter dit gezelschap , sloeg vorig jaar de handen ineen met drummer Mike Portnoy (ex-Dream Theater, The Winery Dogs, Transatlantic). Met Mike Portnoy achter de drumkit, het vlammende gitaarspel van gitarist Luis Maldonado en het pompende baswerk van Duffy Snowhill is het nieuwe album ‘Into The Maelstrom’ (2014) opnieuw een meesterwerk. Het is een waardige opvolger van het bijzondere album ‘Cheat The Gallows’ (2008) en bevat opnieuw psychedelische elementen gecombineerd met een melodische prog-doom sound.

Datum: woensdag 29 oktober 2014
Zaal: De Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek