Colibri in Bibelot

Ticketmaster

BibelotNa een uitverkocht huis vorig jaar is Colibri terug in Bibelot met een gloednieuwe show! De Dordts/Papendrechtse formatie belooft deze avond een reis door de tijd vol dansklassiekers, beginnend in de soulvolle jaren zestig en eindigend in het hier en nu. De lekkerste nummers uit ieder decennium passeren de revue. Het publiek wordt uitgenodigd om in de stijl van een tijdperk te komen: van hippie tot soulhak, van beenwarmer tot gabberpak. Dance to the Music!

Colibri is een elfmansformatie met onder meer Ron Link, bekend van de musical Tarzan, aan het front. “The groove, the funk, the soul” is de beschrijving van het repertoire en daar is geen woord van gelogen. De band houdt van een feestje en daar wil je bij zijn! Ook na het concert kan er worden doorgedanst, want dan neemt de DJ het geheel in stijl over.

DATUM: 22 NOVEMBER
ZAAL OPEN: 20:00 UUR
AANVANG: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek