Elephant Stone naar Hedon

Ticketmaster

hedonElephant Stone brengt haar psychedelische Hindie-Rock mantra naar Zwolle! De Canadese band werd in 2009 opgericht door sitarist / bassist Rishi Dhir. De man is een van de meest gewaardeerde sitarspelers van de psychedelische muziek en combineert dit met zijn voorliefde voor sixties bands als The Beatles en The Kinks. Elephant Stone weet zo op pakkende wijze traditionele Indiase instrumenten als de sitar, tabla en dilruba toe te voegen aan hun aanstekelijke indie rock. Vergelijking kunnen gezocht worden in de Manchester beweging (Stone Roses) en meer psychedelische acts als Tame Impala.

De release van het derde album The Three Poisons staat geplant voor 25 augustus en belooft het meest groovy tot nog toe te worden.

Datum: woensdag 24 september 2014
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00
Locatie: Hedon, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek