Festa Orkesta naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeKees van Hondt maakte naam als plaatjesdraaier en zette jarenlang achterelkaar o.a. Lowlands op zijn kop met zijn mix van balkan, brass, folk, hoempapa en polka. Ditmaal is Kees echter aanvoerder van zijn bloedeigen Festa Orkesta, een heus polkaorkest, zoals die al decennia niet meer te aanschouwen zijn. Festa Orkesta bestaat uit vele bekende Nederlandse muzikanten zoals o.a. sousafoonspeler Arno Bakker (bekend van o.a. Kyteman, Orgelvreten), polkaprins en troubadour Jankobus Seunnenga (zang/gitaar, ex-Pigmeat), Amsterdam Klezmer Band-zanger/saxofonist Job Chajes en samplesmid DJ Tommi, met Kees zelf op kuttepiel en geruggesteund door ’s lands beste blaaskanonnen, brengt Festa Orkesta polka terug in op de podia.

Datum: 21 december
Open: 19:30
Start: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek