Machine Head naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Amerikaanse band Machine Head zette twintig jaar geleden de metalwereld op zijn kop met hun debuutalbum Burn My Eyes. De nietsontziende, zwaar groovende thrashmetal van Machine Head bleek de missing link te zijn tussen Pantera en Slayer. Zes albums later is Machine Head een gevestigde band die altijd trouw is gebleven aan hun thrashmetalroots, een paar uitstapjes richting nu-metal (in het midden van hun carriere) daargelaten. Eind deze zomer verschijnt hun achtste studioalbum, dus verwacht vanavond behalve de klassiekers uit de nineties en zero’s veel nieuw beukwerk!

Machine Head neemt deze avond een support van formaat mee. Ex-Killswitch Engage zanger Howard Jones komt met zijn gloednieuwe band Devil You Know voor het eerst naar Nederland. De band bestaat naast de charismatische frontman uit leden van onder meer Bleeding Though en All Shall Perish.

donderdag 4 dec 2014, 20.15 uur Ronda
De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 15 augustus om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek