PHR3AK in Hedon

Ticketmaster

hedonNa het afsluiten van de Club r_AW avonden is de hoogste tijd daar voor The Third Movement om een nieuw hoofdstuk op papier te zetten. De insteek is zo eenvoudig dat hij geniaal is, de muziek gaat letterlijk door waar het toen gestopt is. Hop, tempo erop en gaan! Uptempo hardcore, hard en harder. Muziek waar je toch minimaal wel een beetje maf voor moet zijn.

Dit is geen alledaagse waanzin, dit is idioot en een beetje meer! The Third Movement en High Energy Events presenteren met trots de eerste editie van PHR3AK. Zaterdag 20 september, het moment om je geest vrij spel te geven!

Om maar direct met de deur in huis te vallen is een strakke combinatie van bazen uit de alternatieve hardcore scene uitgenodigd. Samen met een set frisse namen die de komende jaren nog voor genoeg geweld gaan zorgen, is waanzin gegarandeerd. Met trots, de line-up: The DJ Producer, Detest, Rude Awakening, N-Vitral. Synapse en Djipe. Zeg maar een soort psychose van Engelse, Duitse en Nederlandse geluiden. Van gortdroge kickdrums tot snoeiharde snares, er is voor veel een plekje vrij. We trekken alle hokjes binnenste buiten, maar voeren een duidelijke rode lijn: de hardere hardcore!

Een nieuw verhaal verdient zijn eigen plek, en die plek vond de organisatie in Hedon te Zwolle. Nog strak in de verf van de grote verbouwing eind vorig jaar biedt deze locatie niet alleen de kwaliteit die het nachtpubliek verdiend, ook is het geluid snoeihard! Bekend om z’n dikke sfeer en mogelijkheden om ook buiten de hoofdzaal even bij te komen is de basis voor een prima nacht gelegd.

Als de muren op je af komen en je het mentaal allemaal even niet meer trekt. Als de flitsen van de strobes je steeds verder tot het uiterste duwen. Dat gevoel, die spanning. Dat is PHR3AK!

Datum: zaterdag 20 september 2014
Aanvang: 22:00
Zaal open: 22:00
Locatie: Hedon, Grote Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek