RAWdefinition – Part #2 in Hedon

Ticketmaster

hedonOp zaterdag 18 oktober opent de Hedon opnieuw haar deuren voor alle RAW Hardstyle liefhebbers in Nederland. It’s time for RAWdefinition – Part #2! High Energy Events organiseerde in maart dit jaar de eerste editie van dit concept en met groot succes. Radical Redemption, Thera en Deetox waren o.a. de artiesten die ervoor zorgen dat iedereen knetterhard uit z’n plaat ging en de vernieuwde Hedon in Zwolle werd omarmd door de bezoekers. Rede genoeg om de 2de editie in het leven te roepen!

RAWdefinition staat garant voor een betaalbare nacht keihard beuken. Er waar kan dat nu beter dan in de Hedon in Zwolle? Poppodium Hedon is dé perfecte locatie waar jij compleet los kunt gaan. Een geluidssysteem waar menig club/discotheek jaloers op is, perfecte indeling van de locatie en ideale voor de organisatie uit Zwolle om er een dikke productie van te maken.

Datum: zaterdag 18 oktober 2014
Aanvang: 22:00
Zaal open: 22:00
Locatie: Hedon, Grote Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek