Chef Special naar Patronaat Haarlem

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemLet op: de kaartverkoop voor deze show start zaterdag 23 augustus 2014 vanaf 10.00u ’s ochtends. De kaarten voor deze show zijn alleen verkrijgbaar via TicketMaster. Chef’Special, need we say more? Zondag 26 oktober staat de band in Patronaat met hun laatste clubshow van dit jaar! Uit de Patronaat ervaring met deze band kunnen we er nu al een ticket-alert uitgooien, want deze Haarlemse band wist in 2012 al twee keer de grote zaal uit te verkopen in de voorverkoop en dat gebeurde eerder dit jaar ook al. Dus; je bent gewaarschuwd. Koop in een maximum snelheid je kaartjes aanstaande zaterdag! Deze show is tevens de laatste clubshow van dit jaar voor de band. En nee, er komt helaas geen extra show! Dus als de kaartjes voor deze show op zijn, zijn ze echt op.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek