Diep met deephouse legende Jimpster in 013

Ticketmaster

013 tilburgDiep heeft niemand minder dan deephouse legende Jimpster weten te vangen voor een nieuwe editie op zaterdag 27 september. Een grote vangst: Jimpster is na 20 jaar nog steeds vernieuwend. Met zijn constante output van kwaliteit in zowel eigen producties als op zijn labels Freerange Records en het meer underground Delusions Of Grandeur kunnen we hem een ware veteraan noemen. Hij geeft tegen beter weten maar weinig optredens in Nederland. Diep is dan ook trots een 3 uur durende set te kunnen aankondigen. Een waardig startsignaal van het nieuwe Diep seizoen waar we je graag verwelkomen! De line-up bestaat verder uit residents Hosman & Bakvorm en visuals van Victor-Zorro. Tickets zijn nu verkrijgbaar via 013.nl.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek